Menu

Zeker van goed advies

Over ons

Wij zijn twee broers met passie voor interieur en een goed idee. Samen zij wij Evolve Interior gestart, een plek waar je alles kunt vinden om van jouw woning je droom woning te maken. Bij Evolve Interior weten wij dat je geniet van een huis dat af is, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw is. We verzorgen dan ook alles tot in de puntjes.

Beide werken wij al langere tijd aan het realiseren van mooie vloeren. Doordat klanten ons steeds vaker vroegen of wij ook andere werkzaamheden konden uitvoeren zijn we verder gegroeid. Inmiddels met een team dat ons helpt in het realiseren van jouw droomhuis.

We nemen graag al het werk rondom de verbouwing, of het gereedmaken van de nieuwbouwwoning, uit handen. Het enige wat je nog hoeft te doen is ons vertellen over jouw droom interieur.

Wist je dat..?
Evolve Interior is ontstaan vanuit Vloeren van Bart.

Na een lange tijd in het bedrijf van hun vader te hebben gewerkt in de zakelijke markt zijn Bart en Sebastiaan een eigen weg ingeslagen. In 2015 begon Bart Vloeren van Bart om zo de mooiste vloeren in huis te realiseren. Langzaam maar zeker breide Vloeren van Bart zich uit en samen droomde ze van een totaalconcept in de interieurbranche. Een plek waar je terecht kan voor al je vragen rondom al je interieurwensen.

Om dit te realiseren werd Sebastiaan compagnon en kwam er een naamswijziging. Evolve Interior is gekozen omdat het past bij hoe het bedrijf is ontstaan, een interieur zich altijd aanpast, en Bart & Sebastiaan van alleen broers ook compagnons werden. Sinds 2020 is er een showroom op de Denneweg bij gekomen en dat maakte het plaatje compleet.

Kom je binnenkort is lang om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Showroom

Onze showroom bezoeken? altijd welkom.

Ontdek showroom