Menu

Services

Voor wij beginnen komen we bij je thuis opmeten en inspecteren of alles gereed is. Zo weet je zeker dat alles perfect past zonder verrassingen.

Ook voor het monteren van je raamdecoratie, het ophangen van je gordijnen of het leggen van je vloer draaien onze vakmannen hun hand niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Je huis helemaal tot in de puntjes verzorgd.

Bekijk Diensten
Vloeren

Vloeren

Wij bieden een ruime selectie aan verschillende vloerafwerkingen van gerenommeerde A merken. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige kwaliteitsvloeren zoals PVC, parket, Corestone Nature, beton cire, pu-gietvloer en Architop. Al onze vloeren zijn geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

Wij zijn voor de regio haaglanden de leverancier van: EPI, Stone Age, Idealwork, Real Dutch Floor, Therdex, en IPC.

Maak hieronder een keuze om meer details te zien over verschillende soorten vloeren.

PVC Vloer

PVC-vloeren kunnen tegen een stootje en zijn ook slijtvast. PVC isoleert goed en is perfect in combinatie met vloerverwarming. Verder is het hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Een ideale ondergrond voor als u bijvoorbeeld huisdieren heeft of kleine kinderen. Daarnaast is PVC vochtbestendig, ideaal dus voor toepassing in de keuken. PVC-vloeren zijn leverbaar in diverse soorten houtstructuur die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Bijzonder in onze collectie is dat wij ook een messing bies kunnen aanbieden bij een visgraat of hongaarse punt pvc vloer.

PU gietvloer

Corestone Nature

Architop vloer

Houten vloer

Microcement of Beton Ciré

Vloeren
Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een ideale manier om je woning te verwarmen of bij te verwarmen. Daarbij is het altijd goed om te kijken naar wat er mogelijk is en wat bij jouw wensen past. Wij bieden een laagtemperatuur systeem aan.

Bij het laagtemperatuur systeem worden sleuven ingeslepen in de bestaande dekvloer ter voorbereiding voor de vloerverwarmingsbuizen. Deze zullen op een verdeler worden aangesloten die op de CV wordt aangesloten. Het is ook mogelijk later een warmtepomp op het systeem aan te sluiten en is geschikt voor het warmtenet. Met dit systeem kun je het huis warm krijgen met 35 à 55 graden leiding temperatuur waar radiatoren draaien op 70 tot 80 graden. Hierdoor kun je energiezuiniger verwarmen.

Vloerverwarming
Gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijke factor in het huis qua uitstraling en als het gaat om warmte binnen of buiten te houden. Voor zowel gordijnen als raamdecoratie kan je bij ons terecht. We gaan graag met je alle opties door om te kijken wat het beste bij jouw huis en wensen past.

Onder onze mogelijkheden vallen:
Rolgordijn, duette, plissé, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, gordijnen en inbetweens, Shutters en wood weave rolgordijnen.

Geïnteresseerd in domotica of elektrische besturing? Ook daar kunnen we mee helpen.

Gordijnen en raamdecoratie
Renovlies en behangen

Renovlies en behangen

Renovlies is een goede manier om mooie strakke wanden te krijgen. Het is een behang dat geen structuur heeft. Vervolgens wordt het voorzien van 2 lagen verf. Dit geeft de uitstraling van stucwerk zonder de nadelen ervan. Wij bieden Renovlies altijd inclusief het schilderen ervan aan. Voor het meest strakke resultaat kunnen wij de wanden eerst voorzien van een pleisterlaag. Het is natuurlijk ook mogelijk om een printbehang aan te laten brengen.

Renovlies en behangen
Stucwerk

Stucwerk

Om oude of nieuwe wanden en plafonds een strakke uitstraling te geven kunnen deze gestuukt worden.

Met stucwerk kunnen de meeste toepassing mooi glad gemaakt worden en dient als voorbereiding om alles strak af te kunnen sausen of een beton cire afwerking te kunnen realiseren op de wand.

Ook verlaagde plafonds zullen gestuukt worden om het af te kunnen werken en met stucwerk kunne er ook verschillende soorten sierlijsten aan de randen en in het plafond verwerkt worden.

Stucwerk
Schilderwerk en sierlijsten

Schilderwerk en sierlijsten

Hebben de wanden alleen een opfris beurt nodig of een nieuw kleurtje? We verzorgen dit graag voor je.

Tegenwoordig zijn sierlijsten ook weer helemaal terug van weggeweest. Sierlijsten geven weer een levendige uitstraling aan je huis en passen goed in elk interieur. De lijsten kunnen mooi mee geschilderd worden in de kleur van wand of plafond en vormen zo een geheel met de muur.

We helpen je graag met een totaalplaatje creëren voor je (nieuwe) woning.

Schilderwerk en sierlijsten
Maatwerk

Maatwerk

Voor al uw maatwerk draaien wij onze handen niet om. Denk bij maatwerk aan inbouwkasten, kleine schoenenkasten, speciale bad meubels en tv-meubels. Door een vrijblijvend gesprek met onze in huis interieurontwerpster kan zij aan de hand van uw wensen een maatwerk ontwerp maken. Welke na goedkeuring door ons geplaatst zal worden.

Maatwerk
Verzorging

Verzorging

Kom je bij ons voor je wanden, vloeren, raamdecoratie of alles bij elkaar dan zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We zorgen voor een duidelijke planning en stemmen met jou de werkzaamheden verder af. Ben je bezig met een verbouwing? Dan kunnen we ook met de aannemer afstemmen wat er nodig is zodat wij het mooiste eindresultaat voor je kunnen realiseren.

Verzorging
Meten & Monteren

Meten & Monteren

Voordat wij aan de slag gaan komen wij graag eerst een keer langs om alles precies in te meten. Verder inspecteren we ook altijd de ondergrond om zeker te weten dat die voldoet aan de eisen.

Bij het monteren is er tijdens de werkzaamheden altijd 1 aanspreekpunt aanwezig. Hier kan je al je vragen aan stellen tijdens het proces. Aan het eind van het project zorgen we voor een oplever moment. Zo kunnen we alles nog eens doornemen wat gedaan is en kan jij daarna genieten van je nieuwe interieur afwerking.

Meten & Monteren

Over evolve

Evolve interior is een nieuwe showroom in hartje den haag

Wij zijn twee broers met passie voor interieur en een goed idee. Samen zij wij Evolve Interior gestart, een plek waar je alles kunt vinden om van jouw woning je droom woning te maken. Bij Evolve Interior weten wij dat je geniet van een huis dat af is, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw is. We verzorgen dan ook alles tot in de puntjes.

Over ons

Showroom

Onze showroom bezoeken? altijd welkom.

Ontdek showroom